вівторок, 13 грудня 2022 12:45

Ломаченко знову оскандалився: опублікував фото з підсанкційним митрополитом РПЦ

Ломаченко знову оскандалився: опублікував фото з підсанкційним митрополитом РПЦ
Василь Ломаченко опублікував спільну світлину з митрополитом РПЦ Лукою, проти якого ввели санкції. Фото: instagram.com/lomachenkovasiliy

Василь Ломаченко опублікував спільну світлину з митрополитом Запорізьким і Мелітопольським РПЦ Лукою, справжнє ім'я якого Андрій Коваленко.

Новий допис українського ексчемпіона світу в трьох дивізіонах в Instagram вже викликав хвилю обурення у підписників.

"Ми не маємо звертати увагу на те, хто дає нам завдання, ми маємо знати, що будь-яка справа тут, на землі, у всесвіті – справа від Господа, і нам належить виконувати її від щирого серця, без залишку. Коли ми так працюємо, ми звільняємося від внутрішнього спротиву. Тоді кожен наш вчинок стає на користь кожному, починаючи з членів нашої сім'ї, всім, з ким би ми не перебували.

Потрібно пам'ятати, що ми працюємо за бажанням і з волі Божої, і праця наша належить не начальникові, а Господу. Коли ми це зрозуміємо, робота піде мирно, без невдоволення, бо не можна чинити опір Господу та Його волі", – дослівно написав Ломаченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ломаченко знову оскандалився, опублікувавши світлини з Києво-Печерської лаври

Рішенням Ради національної безпеки й оборони України застосовані санкції проти семи представників російської церкви в Україні, серед яких і Андрій Коваленко.

"Лома, що там у нас щодо України? Чий Крим?", "Мені здається, потрібна увага СБУ", "Був чемпіоном, а став якимось помічником діда в сукні" – деякі коментарі підписників під дописом Ломаченка.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от LOMA (@lomachenkovasiliy)

Раніше Василь Ломаченко потрапив до скандалу через свою релігійну позицію, опублікувавши світлини з Києво-Печерської лаври.

Боксер Сергій Богачук упевнений, що Ломаченку пропонували змінити громадянство на російське.

Соцмережі розкритикували Василя за цитату пісні російською мовою.

Зараз ви читаєте новину «Ломаченко знову оскандалився: опублікував фото з підсанкційним митрополитом РПЦ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі