неділя, 14 серпня 2011 11:18

"Ліверпуль" та "Арсенал" розпочали сезон із нічиїх

"Ліверпуль" та "Арсенал" розпочали сезон із нічиїх

"Ліверпуль" не зміг втримати переможний рахунок у першому турі чемпіонату Англії з футболу проти "Сандерленда".

Гра, яка пройшла в суботу на "Енфілд Роуд", завершилася внічию - 1:1. Вже на 5-й хвилині господарі поля отримали право на пенальті, але форвард Луіс Суарес пробив неточно: м'яч пролетів вище воріт. Правда, вже на 11-й хвилині уругваєць виправився, і після навісу, відправивши м'яч у ворота ударом головою, відкрив рахунок.

"Сандерленд" відігрався на 57-й хвилині після того, як Себастьян Ларссон (на фото) прекрасним ударом в падінні зльоту відправив м'яч у сітку у протихід воротареві "Ліверпуля" Хосе Рейні.

Лондонський "Арсенал" також з нічиєї розпочав новий сезон у чемпіонаті Англії з футболу. "Каноніри" в гостях грали з "Ньюкаслом", і поєдинок завершився з рахунком 0:0.

Гості виступали без своїх лідерів Саміра Насрі і Сеска Фабрегаса, яких головний тренер "Арсеналу" Арсен Венгер не включив в заявку на гру. На вістрі атаки разом з Робіном ван Персі з перших хвилин з'явився новачок лондонського клубу Жервіньо, проте його дебют виявився змазаним: на 76-й хвилині він був вилучений з поля за неспортивну поведінку.

Інші зустрічі суботи в чемпіонаті Англії завершилися наступним чином:

"Блекберн" - "Вулверхемптон" - 1:2,

"Фулхем" - "Астон Вілла" - 0:0,

"Куїнс Парк Рейнджерс" - "Болтон" - 0:4,

"Віган" - "Норвіч" - 1:1.

Зараз ви читаєте новину «"Ліверпуль" та "Арсенал" розпочали сезон із нічиїх». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі