середа, 29 червня 2011 09:14

Ліга чемпіонів. Чемпіони Люксембургу та Мальти здобули перемоги

Чемпіон Люксембургу - "Дюделанж" - відкрив новий розіграш Ліги чемпіонів УЄФА гостьовою перемогою в Андоррі.

У першій половині поєдинку в Андоррі-ла-Вельї ігровою ініціативою володіли господарі поля, але створити по-справжньому гольові моменти їм не вдавалося. Найреальніший шанс засмутити голкіпера "Дюделанжа" змарнував капітан "Санта-Коломи" Норберто Урбані, з ударом якого ефектно впорався голкіпер Жонатан Жубер.

Через 12 хвилин після перерви гостям вдалася результативна атака, коли Соф'єн Бензуен із правового флангу виконав пас на Легроса, а той переправив м'яч у ворота Рікардо Лісарте.

Футболісти "Санта-Коломи" намагалися відіграти пропущений гол, але підопічним Даніеля Тейсі за 11 хвилин до завершення вдалося подвоїти свою перевагу. І знову в центрі уваги опинився Бензуен, який вдало виконав штрафний, а Кайє на дальній стійці замкнув простріл — 2:0.

Тим часом, у гостьовому матчі "Валлетта" з легкістю розправилася з "Тре Фіорі", вирішивши де-факто завдання виходу в наступний етап.

Ще в першому таймі мальтійці взяли нитки гри в свої руки, і лише надійна гра воротаря господарів Мауро Бертоцці не дозволила "Валлетті" забити швидкий гол. Довго так, звичайно, продовжуватися не могло, і під завісу тайму бразилець Денні спокійно вразив ворота суперника після хорошої комбінації за участю Едмонда Агіуса і Вільяма Барбоза.

У другому таймі ситуація не змінилася - "Валлетта" тиснула, "Тре Фіорі" насилу відбивався. Виходило це у команди Паоло Таріні не кращим чином. Вже на 50-й хвилині Джілберт Агіус пройшов кількох суперників і подвоїв різницю в рахунку. Добив господарів пенальті, реалізований в середині другого тайму Джілберто Агіусом.

Навряд чи щось завадить тепер чемпіону Мальти як мінімум відстояти здобуту перевагу і пройти в другий відбірковий раунд, де його вже чекає литовський "Екранас", пише офіційний сайт УЄФА.

1-й кваліфікаційний раунд

Перші матчі

Санта Колома Андорра - Дюделанж Люксембург - 0:2 (0:0, 0:2)

Голи: 0:1 - Легрос (57), 0:2 - Кайє (79).

Тре Фіорі Сан-Маріно - Валлетта Мальта - 0:3 (0:1, 0:2)

Голи: 0:1 - Денні (43), 0:2 - Агіус (50), 0:3 - Агіус (70, пенальті).

Зараз ви читаєте новину «Ліга чемпіонів. Чемпіони Люксембургу та Мальти здобули перемоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі