вівторок, 24 березня 2009 10:27

Лідер "Азовмаша" "втік" з команди другий раз за рік

Лідер "Азовмаша" "втік" з команди другий раз за рік

Перед матчем чемпіонату України "Азовмаш" - "Сумихімпром" лідер маріупольського клубу Халід Ель-Амін останній раз цього сезону вийшов на паркет Палацу спорту "Азовмаш".

Халід решту сезону проведе в турецькому "Тюрк-Телекомі", де він грав в минулому сезоні. "Азовмаш" розлучився з Ель-Аміном з обопільної згоди сторін. Керівництво клубу не почало перешкоджати Ель-Аміну, який виявив бажання пограти в сильнішому чемпіонаті. Ще одним мотивом прощання з гравцем став його зарплата - більше в Маріуполі нікому не платили. А зважаючи на кризовий стан головного інвестора клубу цей хід - один з кроків розвантажити платіжну відомість "Азовмаша"

При цьому між гравцем, його агентом і "Азовмашем" досягнена усна домовленість про те, що Халід зможе повернутися, якщо захоче. Президент маріупольського "Азовмаша" Олександр Савчук із задоволенням запросив Ель-Аміна повернутися, коли це стане можливим. Керівництво команди подарувало Халіду символічні сувеніри, м"яч з емблемою баскетбольного клубу і футболку з 42 номером, під яким цього сезону грав Ель-Амін.

В українській Суперлізі найбільш високооплачуваний гравець "Азовмаша" набирав в середньому по 13,7 очка і 5,3 передач.

Офіційний сайт "Азовмаша", gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Лідер "Азовмаша" "втік" з команди другий раз за рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі