середа, 18 лютого 2009 10:22

БК "Київ" вигнав всіх легіонерів з команди

БК "Київ" вигнав всіх легіонерів з команди

Після того, як 17 лютого гравці БК "Київ" відмовилися виходити на ранішнє тренування через затримку зарплати, на 19.00 була призначена зустріч команди з верхівкою клубу. На цій зустрічі було оголошено, що керівництво "Києва" незадоволено тими показниками, які показують легіонери, у зв"язку з чим цілий ряд завдань на сезон залишилися невиконаними (перемога в Кубку України, успішний виступ в Єврокубку). У результаті, вирішено відмовитися від послуг практично всіх іноземних дорогих виконавців (близько шести легіонерів) і грати залишок сезону молоддю.

Саші Обрадовічу надано право самому вирішити, залишатися чи ні біля керма. Наставник ухвалив рішення залишитися в столиці. Також "вовки" зберегли у складі Артура Дроздова і єдиного легіонера Манучара Маркоішвілі, повідомляє basket.com.ua.

Таким чином, на найближчий поєдинок Суперліги проти южненського "Хіміка" "вовки" відправляться в наступному складі: Артур Дроздов, Манучар Маркоішвілі, Олег Салтовець, Максим Пустозвонов, В"ячеслав Кравцов, Денис Лукашов, Олександр Липовий, Руслан Отверченко, Роман Дмітренко, Олександр Тіщенко, Дмитро Марченко, Анатолій Челован.

Gazeta.ua нагадує, що в Суперлізі "вовки" йдуть на першому місці з 36-и очками на одне випереджаючи маріупольський "Азовмаш".

Зараз ви читаєте новину «БК "Київ" вигнав всіх легіонерів з команди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі