четвер, 04 квітня 2013 10:06

Ленс Армстронг візьме участь у турнірі з плавання

Ленс Армстронг візьме участь у турнірі з плавання
Ленс Армстронг. Фото: reuters.com

Легендарний американський велогонщик Ленс Армстронг, який зізнався у вживанні допінгу і вже завершив професійну кар'єру, прийняв рішення брати участь у турнірі з плавання.

За даними РИА Новости, Армстронг заявився на чемпіонат під егідою некомерційної організації US Masters Swimming, яка об'єднує більше 60 тисяч плавців по всіх Сполучених Штатах Америки.

"Наша місія ще починаючи з 60-х років - закликати дорослих людей плавати, - йдеться в заяві виконавчого директора організації Роба Бутчера, опублікованій на офіційному сайті US Masters Swimming. - Ленс Армстронг є нашим членом, тому він має право брати участь у змаганнях".

Згідно зі статутом організації, що беруть участь у змаганнях спортсменів не перевіряють на вживання заборонених препаратів, і правила Американського антидопінгового агентства (USADA) на них не поширюються.

Повідомляється, що Ленс Армстронг заявлений для участі в турнірі у віковій групі чоловіків від 40 до 44 років, він заявився на дистанції 500, 1000 і 1650 ярдів вільним стилем.

Зараз ви читаєте новину «Ленс Армстронг візьме участь у турнірі з плавання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі