четвер, 28 квітня 2022 08:10

Леннокс Льюїс сподівається, що Усик вийде на ринг із Ф'юрі

Леннокс Льюїс сподівається, що Усик вийде на ринг із Ф'юрі
Леннокс Льюїс сподівається, що Тайсон Ф'юрі не піде з боксу та битиметься з Олександром Усиком. Фото: Eastnews.ua

Колишній абсолютний чемпіон світу у надважкій вазі британець Леннокс Льюїс хоче побачити бій свого співвітчизника Тайсона Ф'юрі за звання абсолютного чемпіона світу.

Про це він заявив у коментарі порталу Boxingscene.

Льюїс, котрий є поки що останнім боксером в історії хевівейту, який об'єднав усі пояси (в епоху трьох поясів - Gazeta.ua), вважає, що для Ф'юрі було б ганьбою і втраченою можливістю ніколи не спробувати зробити те саме, враховуючи, що його публічна привабливість завжди була на висоті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гроші не цікавлять. Ф'юрі підтвердив, що не хоче битися з Усиком

"Ще один чудовий виступ Ф'юрі показав, чому він зараз перший номер у хевівейті. Але давайте поговоримо про економічну сторону. Він заповнив "Вемблі" 94 тисячами глядачів і довів, що має велику привабливість у британської аудиторії", - заявив Льюїс.

"Коли Ентоні Джошуа та Деонтей Вайлдер мали можливість написати історію, цього не сталося. Ф'юрі ж знаходиться в одному поєдинку від звання абсолютного чемпіона, Усик і Джошуа - у двох-трьох. На цьому поєдинку я наполягав багато років. Знаю, що Ф'юрі говорив про закінчення кар'єри, але мені здається, що у нього залишаються незакінчені справи. Чекаю, коли зможу привітати його в клубі абсолютних чемпіонів", - додав він.

Льюїс ясно дав зрозуміти, що хоче, щоб Ф'юрі приєднався до нього як абсолютний чемпіон у суперважкій вазі.

"Сподіваюся, всі розберуться, і переможець бою Усик - Джошуа вийде на ринг із Ф'юрі, щоб нагородити першого абсолютного чемпіона після мене. Я надто довго тримав місце "абсолюту" теплим", - наголосив Льюїс.

У ніч на 24 квітня чемпіон WBC у найважкій вазі Тайсон Ф'юрі захистив свій титул у бою проти обов'язкового претендента Ділліана Вайта. Поєдинок між британськими боксерами пройшов на стадіоні "Вемблі" у Лондоні та завершився нокаутом у шостому раунді.

Реванш між українським чемпіоном WBA, WBO, IBF, IBO у суперважкій вазі Олександром Усиком та британцем Ентоні Джошуа має відбутися 23 липня.

Зараз ви читаєте новину «Леннокс Льюїс сподівається, що Усик вийде на ринг із Ф'юрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі