вівторок, 07 квітня 2020 18:04

Ла Ліга розглядає три дати поновлення чемпіонату Іспанії

Ла Ліга розглядає три дати поновлення чемпіонату Іспанії
Чемпіонат Іспанії планують поновити на початку літа або наприкінці червня. Фото: соцмережі

Президент іспанської Ла Ліги Хав'єр Тебас озвучив імовірні дати поновлення чемпіонату та розповів про фінансові втрати клубів через коронавірус.

"З усіх різних сценаріїв поновлення сезону, які ми розглядаємо разом з УЄФА, найімовірнішими є 28 травня, 6 червня або 28 червня.

Але поки що ми не можемо назвати точну дату. Її нам повідомить влада Іспанії. Однак у нас ще є час заздалегідь поновити тренування.

Якщо оцінити ситуацію з економічної точки зору, то непоновлення сезону призведе до того, що прибутки іспанських клубів впадуть на 1 млрд євро. Якщо ми почнемо грати, але без глядачів, це буде 300 млн євро. Якщо ж ми повернемося до гри з глядачами, збиток, завданий цією ситуацією, складе 150 млн євро", – цитує Тебаса BBC.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ман Юнайтед" втратить вражаючу суму через коронавірус

Чемпіонат Іспанії було призупинено після 27 турів. Лідером турнірної таблиці є "Барселона", яка випереджає "Реал" на 2 очки.

Зараз ви читаєте новину «Ла Ліга розглядає три дати поновлення чемпіонату Іспанії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі