вівторок, 19 жовтня 2010 16:28

Кубок Кремля. Коритцева подолала перший раунд

Кубок Кремля. Коритцева подолала перший раунд

У матчі першого раунду Кубка Кремля українка Марія Коритцева (на фото) у важкій боротьбі здолала чеську тенісистку Клару Закопалову.

Перша партія залишилася за 38-ю ракеткою світу Кларою Закопаловою - 6:3. У другій перемогу з таким самим рахунком святкувала українка, яка займає сто п'ятьдесят третій рядок світового рейтингу, а в третьому сеті тенісистки влаштували справжню "війну" на корті. За рахунку 5:5 на подачі Коритцевої, суперниці дуже довго не могли вирішити долю гейми, але українка все-таки змогла схилити чашу терезів на свою користь - 6:5, а потім відразу ж зробила брейк суперниці. 7:5 на користь Марії Коритцевої - такий підсумок третього сету.

Перемога над Закопаловою вивела Коритцеву у другий раунд Кубка Кремля, де на українку чекає зустріч з російською тенісисткою Ганною Чекветадзе, яка сенсаційно обіграла 11-у ракетку світу китаянку На Лі в двох сетах.

У той же час Ольга Савчук не змогла подолати перший раунд Кубка Кремля. Українська тенісистка у двох сетах програла італійці Сарі Еррані.

Кубок Кремля. Жінки, перший раунд:

Марія Коритцева - Клара Закопалова - 2:1 (3:6, 6:3, 7:5)

Сара Еррані - Ольга Савчук - 2:0 (6:3, 6:4)

За матеріалами Turnir.ua

Зараз ви читаєте новину «Кубок Кремля. Коритцева подолала перший раунд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі