неділя, 21 квітня 2013 18:59

Кубок Федерації. Цуренко і Світоліна програли канадкам вирішальний матч

Кубок Федерації. Цуренко і Світоліна програли канадкам вирішальний матч
Еліна Світоліна виграла два поєдинки на Кубка Федерації ФОТО: iSport.ua

Сьогодні, 21 квітня, в Києві завершився матч плей-офф другої Світової групи Кубка Федерації між збірними України і Канади, в якому команди боролися за збереження прописки в другій Світовій групі. Збірна України поступилася команді Канади.

Перед вирішальним, парним поєдинком рахунок був рівним - 2:2. Капітани команд Ігор Дерновський і Сільван Брюне зробили заміни і на парну зустріч відправили найсильніших. Замість раніше заявленого від України дуету Юлія Бейгельзімер / Катерина Козлова на корт вийшли Леся Цуренко та Еліна Світоліна, а у канадок в парі з Шарон Фішман грала Ежені Бушар, яка замінила Гарбріелу Дабровскі.

Українки програли свою зустріч з рахунком 4:6, 3:6.

Підсумковий рахунок матчу Україна - Канада - 2:3 і наші співвітчизниці відправляються грати в наступному році в Євро-Африканську зону, де не грали вже п'ять років.

Нагадаємо, що обидва очка для збірної України принесла Еліна Світоліна, яка перемогла Ежені Бушар - 6:7 (8), 6:3, 6:2 і Шарон Фішман - 6:4, 7:6 (4). Цуренко програла обидва своїх одиночних поєдинки: Фішман з рахунком 6:7 (5), 6:2, 3:6 і Бушар - 4:6, 5:7.

Зараз ви читаєте новину «Кубок Федерації. Цуренко і Світоліна програли канадкам вирішальний матч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі