неділя, 07 лютого 2010 15:19

Кубок Федерацій. Олена Бондаренко не впоралась з Пеннеттою

Кубок Федерацій. Олена Бондаренко не впоралась з Пеннеттою

У першому сьогоднішньому поєдинку Кубка Федерацій в Харкові Флавія Пеннетта обіграла Олену Бондаренко в двох сетах 7:5, 7:6 (7:3)

Перший сет гри проти Пеннетти продемонстрував, що Олена зараз знаходиться дійсно в хорошій формі. Українка в матчі проти такої сильної суперниці змогла вдало діяла першим номером, що дозволило їй вести в рахунку по ходу розвитку першої партії.

Проте, за рахунку 5:4 на свою користь Бондаренко провально провела гейм на своїй подачі. І замість того, що б відсвяткувати перемогу в сеті, дозволила Флавії зрівняти рахунок. Після цього господиня корту ще почала нервувати, злитися на себе і суддю.

Ні до чого доброго це не привело. Пеннетта змогла скористатися наданим шансом, довівши партію до переможних 7:5.

Другий сет у принципі почався з рівної боротьби, але в діях Бондаренко часом все ж таки спостерігалася якась невпевненість, що приводило до необов"язкових помилок. Пеннетта брала своє за рахунок стабільного тенісу.

Олена знову віддала свою подачу за рахунку 5:4 на свою користь, а потім поступилася на тай-брейку. В результаті українка програла матч. У визначальні моменти поєдинку майстерність Флавії сьогодні була трохи вищою.

Італія повела в боротьбі з Україною - 2:1.

За матеріалами Турнір

Зараз ви читаєте новину «Кубок Федерацій. Олена Бондаренко не впоралась з Пеннеттою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі