пʼятниця, 22 липня 2011 15:35

Кркіч змінив "Барселону" на "Рому"

Кркіч змінив "Барселону" на "Рому"

Іспанський футбольний клуб "Барселона" узгодив всі умови контракту нападаючого Бояна Кркіча, якиц перейшов в італійську "Рому", повідомляє офіційний сайт каталонців.

Сума трансферу 20-річного футболіста склала 12 мільйонів євро.

"Барселона" залишила за собою першочергове право викупу форварда наприкінці сезону 2012/13. Для того, щоб повернути свого вихованця, "гранатово-синім" потрібно буде виплатити римлянам 13 мільйонів євро. "Рома" може відмовити іспанському клубу, але в цьому випадку загальна сума трансферу збільшиться до 40 мільйонів євро.

Кркіч, іспанець сербського походження, в 2007 році дебютував в чемпіонаті Іспанії у віці 17 років і 51 дня, встановивши клубний рекорд "Барси". З того часу форвард провів за команду зі столиці Каталонії 101 матч і забив 25 голів. У складі "Барселони" Кркіч став триразовим чемпіоном Іспанії, володарем Кубка Короля і дворазовим переможцем Ліги чемпіонів.

Атакуючу лінію "Барселони" в наступному сезоні підсилить чилійський півзахисник Алексіс Санчес, який перейшов у команду Хосепа Гвардіоли з італійського "Удінезе".

Зараз ви читаєте новину «Кркіч змінив "Барселону" на "Рому"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі