четвер, 26 березня 2009 08:57

Коритцева продовжує громити суперниць в Маямі

Коритцева продовжує громити суперниць в Маямі

Харків"янка Марія Коритцева вийшла в другий раунд престижного турніру серії ""premier" з призовим фондом 4 500 000$ SonyEricssonOpen, що проходить в Маямі, США. У матчі першого раунду українська тенісистка здобула впевнену перемогу над румунською тенісисткою Сораною Кирстя: 6-2 6-1.

Наступною суперницею Марії стане екс-перша ракетка світу сербка Ана Івановіч.

Нагадаємо, що Коритцева і Іванович повинні були зустрітися в першому колі Олімпійського турніру, але сербська тенісистка в останню мить відмовилася від участі в Олімпійських іграх.

А ось Катерина Бондаренко не змогла подолати бар"єр першого раунду на турнірі. У матчі першого кола Бондаренко-молодша поступилася росіянці Марії Кириленко: 4-6 6-0 4-6. Першою і третьою партією українка поступилася в останньому геймі на своїй подачі. У останньому геймі матчу Катя навіть мала перевагу, але у вирішальний момент зробила подвійну помилку.

Старша з сестер - Альона - в другому колі змагатиметься з чешкою Ніколь Вайдішовою, яка обіграла Патрісію Майр з Австрії: 6-4 6-2. Нагадаємо, що на турнірі в Індіан Уеллсі Альона поступилася цій тенісистці в другому раунді : 1-6 3-6.

Sapronov-tennis.org

Зараз ви читаєте новину «Коритцева продовжує громити суперниць в Маямі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі