середа, 09 березня 2022 20:59

Колишній гравець збірної Росії готовий захищати зі зброєю український Херсон

Колишній гравець збірної Росії готовий захищати зі зброєю український Херсон
Володимир Лебідь ( у синьому) виступав у Росії вісім років. Фото: з особистого архіву Володимира Лебедя

Колишній гравець збірної Росії з футболу Володимир Лебідь заявив про готовність захищати Україну від російських окупантів.

Лебідь є уродженцем Херсона та активно виступає проти російських загарбників.

"Я брав участь в антиросійських мітингах. Позавчора, вчора і сьогодні - збори проходять щодня. Напевно, половина жителів міста до облдержадміністрації прийшла і продемонструвала, що Херсон - український.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Окупантів різатимемо як свиней". Ексгравець збірної України записався у територіальну оборону

Я завжди асоціював Херсон з Україною. Я народився в Україні, я - українець. Тому взагалі не розумію, що зараз відбувається і не сприймаю інших точок зору.

Ви готові захищати рідне місто і країну зі зброєю в руках? До цього всі готові, вся Україна готова і, власне, робить це. Розумієте, люди гинуть, це вже не жарти", - сказав Лебідь в інтерв'ю "Футбол 24".

В якості футболіста Лебідь виступав за "Кристал" Херсон, "Чорноморець", "Дніпро", ЦСКА, "Зеніт", "Торпедо". Провів чотири матчі за молодіжну збірну Росії та один за національну.

Зараз ви читаєте новину «Колишній гравець збірної Росії готовий захищати зі зброєю український Херсон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі