субота, 16 травня 2015 18:32

Колишній гравець "Динамо" двічі забив "Вердеру" Скрипника

Колишній гравець "Динамо" двічі забив "Вердеру" Скрипника
Раффаель відзначився дублем у воротах "Вердера" bet-ring.ru

Бременський "Вердер" зіграв останній домашній матч сезону. Сьогодні команда Віктора Скрипника приймала на "Везерштадіоні" "Боруссію" з Менхенгладбаха. Гості перемогли завдяки дублю Раффаеля. 

Вітання "Дніпру" від Скрипника

Віктор Анатолійович не забуває свій колишній клуб, з якого перейшов у "Вердер. Скрипник через офіційний сайт бременців привітав дніпрян з виходом у фінал Ліги Європи.

"Дніпро" показав, що все можливо. Я дивився весь матч і можу сказати, що команда добре зіграла. Цей успіх дасть нам можливість відволіктися від важкої політичної ситуації. Досягнення "Дніпра" — дуже важливі для українців. Я не поїду на фінал (пройде у Варшаві 27 травня), але безсумніву я буду дивитися матч", - пообіцяв Скрипник.

Перед матчем

Сьогодні "Везерштадіон" офіційно попрощався з трійкою гравців, які залишать команду після завершення сезону. Вже офіційно відомо, що нападника Деві Зелке, захисника Себастьяна Предля та воротаря Куна Кастельса у "Вердері" не буде.

Перед початком матчу керівники клубу вручили футболістам красиві букети квітів і фотоколажі (чому українські клуби так не вміють прощатися зі своїми гравцями?). Предля, який провів у клубі сім років, вболівальники проводжали гучно і стоячи.

Вся трійця вийшла у стартовому складі "Вердера". До речі, сьогодні "музиканти" зіграли у новій домашній формі, яку напередодні презентував Златко Юнузович.

Щодо інших трансферних новин, то 34-річний капітан "Вердера" Клеменс Фрітц, який пропускав сьогоднішній матч через ушкодження, передумав завершати кар'єру і підписав з клубом новий однорічний контракт.

Також клуб оголосив про підписання 4-річного контракту з 24-річним нападником "Кельна" Ентоні Уджа. Нігерієць приєднається до "Вердера" після завершення сезону.

Найкращий бомбардир команди Франко ді Санто розвіяв чутки про можливу зміну прописки. Аргентинець залишиться у "Вердері".

Перший тайм

Ініціативою володіли гості. "Боруссія" проводила атаки через фланги, але захисники "Вердера" високо зустрічали опонентів і не давали супернику багато простору для маневрів. Господарі відповідали швидкими і гострими контратаками. Але у підсумку рахунок жодній з команд так і не вдалося відкрити. Хоча моментів вистачало. На 6-й хвилині Деві Зелке загрожував воротам Яна Зоммера. "Боруссія" відповіла ударом Граніта Джака.

На 12-й хвилині за господарів зіграла штанга. Тут же Гебре Селассі пробив поруч з воротами. Ближче до кінця тайму Кастельс відзначився класним сейвом — коліном відбив удар Домінгеса.

Другий тайм

Зелке дуже хотів красиво попрощатися з "Везерштадіоном". Тим більше Клеменс Фрітц пообіцяв особисто завести Деві у Лейпціг, якщо нападник продовжить забивати і допоможе команді вийти у Лігу Європи.

На самому початку другого тайму Зелке знову мав чудову нагоду відзначитися, але рука Яна Зоммера не дозволила м'ячу влетіти у ворота.

На 53-й хвилині курйозний гол вдався екс-гравцеві київського "Динамо" Раффаелю (він і "Баварії" забивав у цьому сезоні). Нападник, вже практично лежачи, послав м'яч ногою з кута воротарського майданчика у дальній кут воріт "Вердера". Вестергард намагався запобігти голу, але якось незграбно зіграв у моменті. М'яч пройшов під захисником, який хотів своїм тілом перегородити йому шлях. Кастельс також виявився безсилим у ситуації. Прикро пропускати такі м'ячі.

"Вердер" побіг відігруватися. "Музиканти" мають славу команди, яка здатна на камбек. Особливо активними біля воріт "Боруссії" були захисники. Але моменти Штернберга, Гебре Селассі і Предля не досягли цілі.

Гості також не відсиджувалися у захисті. Раффаель ще раз міг забити. А ще бразилець виводив на ударну позицію партнерів, але їх ударам бракувало точності.

А на 86-й хвилині екс-динамівець таки оформив дубль. Лукім'я-Мулонготі, який перед тим вийшов на заміну, вибив м'яч просто на ногу футболісту "Боруссії". Той відпасував на Раффеля. Бразилець не схибив. 

Перемога зміцнила позиції "Боруссії". Команда замикає призову трійку. "Вердер" залишився восьмим. 

Свій дебютний сезон у бундеслізі Скрипник завершить виїзним матчем проти "Боруссії" з Дортмунда. У першому колі "музиканти" вдома перемогли команду Юргена Клоппа з рахунком 2:1.

Бундесліга

33-й тур

"Вердер" — "Боруссія" Менхенгладбаха — 0:2

Голи, Раффаель (53, 85)

Вердер - Кастельс, Штернберг, Вестергор, Предль, Гебре Селассі, Юнузовіч, Озтуналі (Буш, 88), Бартельс (Хайровіч, 71), Баргфреде (Лукім'я-Мулонготі, 78), Ді Санто, Зелке.

Боруссія М - Зоммер, Джонсон (Азар, 78), Янчке, Брауверс, Вендт, Джака, Херрманн (Хан, 83), Крамер, Домінгес, Крузе, Раффаеле (Нордтвейт, 90).

Попередження: Янчке (31).

Зараз ви читаєте новину «Колишній гравець "Динамо" двічі забив "Вердеру" Скрипника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі