середа, 24 січня 2007 16:55

Кличко битиметься з Маскаєвим 21 квітня у Москві

 

В середу в Гамбурзі відбулася прес-конференція за участю колишнього чемпіона світу WBC в надважкій вазі Віталія Кличко, 35 років, де було оголошено про повернення українського боксера на професійний ринг, повідомляє РІА-Новості.

Кличко вже пройшов медичне обстеження у фахівця із спортивних травм Берндта Кабельки, за наслідками якого було визначено, що стан здоров"я боксера дозволяє йому повернутися в спорт.

Напередодні керівництво WBC провело голосування, де вирішувалося, проведе Олег Маскаєв захист поясу проти обов"язкового претендента Семюела Пітера або ж зустрінеться з колишнім чемпіоном світу Віталієм Кличком. Більшістю голосів було винесено ухвалу на користь бою росіянина з Віталієм Кличком.

За попередньою інформацією, бій відбудеться 21 квітня цього року в Москві в СК "Олімпійський" або в палаці на Ходинському полі. Протягом тижня WBC випустить прес-реліз, де офіційно повідомить про своє рішення.


За кар"єру Віталій Кличко провів 37 боїв, здобувши в них 35 перемог (34 - нокаутом). Двох поразок український боксер зазнав від американця Кріса Берда (у 2000 році) і британця Леннокса Льюїса (у 2003-му).

У послужному списку Маскаєва 39 боїв, в яких на його рахунку 34 перемоги (26 - нокаутом) і п"ять поразок, останньої з яких він зазнав в березні 2003 року від американця Корі Сандерса.


Зараз ви читаєте новину «Кличко битиметься з Маскаєвим 21 квітня у Москві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі