четвер, 23 липня 2009 15:32

Київський "Арсенал" став схожим на "Барселону" (ФОТО)

Вчора, 22 липня, на заміській базі в селищі Щасливе зібралися гравці "Арсеналу", щоб зробити командне фото в оновленому складі.

Всі футболісти клубу були у новій ігровій формі від Nike, яка вже встигла пройти бойове хрещення в першій грі сезону в Луганську. Після гри з "Зорею" капітан клубу Віталій Рева сказав, що йому приємно було бачити команду в новій формі, яка дуже нагадує форму іспанської "Барселони".

Перед власними уболівальниками в новій формі каноніри з"являться в третьому турі Чемпіонату України з футболу в дербі з "Оболонню", яке відбудеться 1-го серпня.

До речі, схожість футболок з "Барсою" відмітили всі гравці, а Євген ЄЕвсєєв відзначив, що тепер тільки залишилося грати як "Барселона". "Нова форма зручніша і хорошої якості", - відзначив півзахисник "Арсеналу" Артем Старогородський. Богдан Шершун окрім того, що підтвердив якість нової форми, порівняв її кольори з футболками московського ЦСКА, кольори якого він захищав.

Після того, як були зроблені фотографії, команда продовжила підготовку до п"ятничного матчу з "Чорноморцем". На початку тренування тренерський штаб поділив гравців на дві рівносильні команди, які впродовж всіх занять були суперниками. Пізніше польовим гравцям була запропонована бігова робота, тоді як воротарі займалися під чуйним наглядом Павла Блажаєва. Закріпили результат тренування команди, зігравши спаринг, який не виявив переможця. Після цього каноніри пробивали штрафні удари в три серії.

Нагадаємо, матч другого туру Чемпіонату України з футболу відбудеться в Одесі на стадіоні "Спартак" проти місцевого "Чорноморця"о 18:00, а телевізійна трансляція на Першому національному телеканалі почнеться годиною пізніше - о 19:00.

За матеріалами ФК "Арсенал"

Зараз ви читаєте новину «Київський "Арсенал" став схожим на "Барселону" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі