вівторок, 05 травня 2009 16:08

Катерина Бондаренко створила міні - сенсацію в Римі

Катерина Бондаренко створила міні - сенсацію в Римі

Катерина Бондаренко продовжує творити приємні сюрпризи на міжнародному турнірі у Римі з призовим фондом два мільйони доларів (серія "Прем"єр").

У другому колі українка у двох сетах обіграла п"ятнадцяту ракетку світу Алізе Корне з Франції, яка була в Римі посіяною під тринадцятим номером.

Із цією француженкою в Катерини Бондаренко залишилися незведені рахунки ще з 2007 року, коли Корне вибила українку з боротьби на "Australian Open".

Це й був єдиний очний поєдинок цих спортсменок за всю кар"єру. І ось через більш ніж два роки Бондаренко-молодша здобула шанс реваншуватися. У першому сеті харків"янка змусила трохи за себе похвилюватися, програючи в ході сету з рахунком 1:3. Та пізніше вона взяла чотири поспіль гейми і вирвалася вперед—5:3. Свою перевагу українка так і не втратила, вигравши сет 6:4.

Наступному сету судилося бути останнім. Катерина Бондаренко не залишила суперниці жодного шансу, переконливо вигравши п"ять стартових геймів. Віддавши один гейм, українка таки поставила жирну крапку у цьому протистоянні—6:1.

Отож, наша тенісистка пробилася до третього кола турніру. На цій стадії на неї чекає запекла битва з переможницею протистояння Єлена Янковіч (Сербія)—Гізела Дулко Аргентина).

Нагадаємо, що разом зі старшою сестрою Альоною Катерина продовжує змагання і в парному розряді.

turnir.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Катерина Бондаренко створила міні - сенсацію в Римі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі