середа, 15 лютого 2012 17:58

Катерина Бондаренко перемогла Пеннету у другому колі турніру в Досі

Катерина Бондаренко перемогла Пеннету у другому колі турніру в Досі

Сьогодні, 15 лютого, у Досі (Катар) на турнірі WTA категорії Premier Qatar Total Open на відкритих кортах (хард) з призовим фондом $ 2.168.400 в одиночному розряді проходять матчі другого кола.

90-й номер світового рейтингу 25-річна українка Катерина Бондаренко, що пробилася в основну сітку змагань через кваліфікацію, здобула перемогу в двох сетах над 23-ю ракеткою світу 29-річною італійкою Флавією Пеннеттою - 6:4, 6:2.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Бондаренко вийшла до другого кола турніру в Досі

Поєдинок тривав 1 годину 16 хвилин. За цей час Катерина реалізувала 8 з 14 своїх брейк-пойнтів, а її суперниця - 5 з 10. Українка виконала три подачі навиліт проти одного ейсу у Флавії, при цьому в обох по три подвійних помилки. Завдяки цій перемозі Катерина змогла скоротити відставання в особистому протистоянні з італійкою до 2:4.

За вихід до чвертьфіналу змагань Катерина Бондаренко (Q) схрестить ракетку з румункою Монікою Нікулеску, яка трохи раніше виграла у росіянки Віри Звонарьової - 7:5, 3:2 відмова.

Теніс. WTA. Premier Qatar Total Open. Доха (Катар).

Відкриті корти (хард). Призовий фонд $ 2.168.400. 56 учасниць.

Друге коло

Катерина Бондаренко (Україна, Q) - Флавія Пеннетта (Італія) - 6:4, 6:2

Зараз ви читаєте новину «Катерина Бондаренко перемогла Пеннету у другому колі турніру в Досі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі