субота, 23 квітня 2011 17:46

"Карпати" вдома обіграли "Таврію"

"Карпати" вдома обіграли "Таврію"

У суботу, 23 квітня, у 26-му турі української Прем'єр-ліги львівські "Карпати" на своєму полі перемогли сімферопольську "Таврію".

Вже на першій хвилині Фещук завдав щільний удар з-за меж штрафного майданчика, але той пройшов поруч зі штангою. "Карпати" відповіли лише через 15 хвилин - Лукас прострілив, а Кочиш в дотик пробивав, результат той самий, що і у випадку з форвардом "Таврії".

На 18-й хвилині господарі поля залишилися в меншості. Олександр Дердо не зовсім зрозуміло за що показав червону картку Олегу Голодюку. Незважаючи на вилучення "Карпати" продовжили сміливо йти вперед, але з ударом Федецького впорався Дамір, а Лукасу не вистачило точності.

Нарикінці першого тайму львів'яни втілили свою перевагу в гол. Артем Федецький, опинившись на позиції центрфорварда, отримав пас з глибини, вийшов один на один з Даміром і впевнено переграв воротаря "Таврії".

Відразу після перерви сімферопольці кинулися відіграватися і на 47-й хвилині шанс мав Лакі Ідахор, якому асистував Фещук, але удар нігерійця відбив Богатінов. "Карпати" натяк зрозуміли, і підсилили оборону, не підпускаючи гостей до власного штрафного майданчика на небезпечну відстань.

За 15 хвилин до кінця зустрічі арбітр вирівняв склади, пред'явивши другу жовту картку Донцю. У час, що залишився напівмоменти не використали Фещук і Коробка, але обидва рази надійно зіграв Богатінов. На тому й закінчили.

Перемога дозволила "Карпатам" з 46-ма очками піднятися на четверту сходинку. Щоправда, у "Дніпра" на одну гру менше. "Таврія" у свою чергу не змогла повернутися на шосту позицію, яку окупувала "Волинь".

Українська прем'єр-ліга.

26-й тур

Карпати - Таврія - 1:0

Гол: Федецький (40)

Карпати: Богатінов - Федецький, Мілошевіч, Гомез, Ощипко, Ткачук, Голодюк, Худоб'як, Кожанов (Зеньов, 60), Лукас (Батіста, 64), Кочиш (Гурулі, 81)

Тренер: Олег Кононов

Таврія: Дамір - Маркович (Донець, 29), Джурічіч, Граф, Корнєв, Гуменюк (Причиненко, 46), Галюза, Любенович, Платон (Коробка,), Фещук, Ідахор

Тренер: Валерій Петров

Попередження: Кочиш (28); Федецький (51) - Гуменюк (18); Донець (34); Причиненко (90)

Вилучені: Голодюк (18) - Донець (75)

Зараз ви читаєте новину «"Карпати" вдома обіграли "Таврію"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі