вівторок, 19 квітня 2011 00:45

Запорізький "Металург" уперше переміг навесні

15–18 квітня відбулися поєдинки 25-го туру футбольної прем'єр-ліги. У центральному матчі "Металіст" вдома переміг столичний "Арсенал" — 2:1. На момент закінчення матчу харків'яни зрівнялися за очками з київським "Динамо" — головним конкурентом за другу сходинку. Кияни через участь у Лізі Європи завершували програму туру домашнім матчем із "Зорею" у понеділок, 18 квітня (коли верстали номер, результат не був відомий. — "ГПУ").

— У грі "Металіста" є тривожна тенденція, — говорить заслужений тренер України Олександр Іщенко, 56 років. — Торік сольну партію виконував Коельо. Якщо він з певних причин "вилітав", гра команди тьмяніла. Подібна ситуація зараз із Тайсоном, якісно замінити якого в атаці ніким. Багато відповідей дасть наступна гра команди Маркевича з "Шахтарем".

Немало у боротьбі за друге місце залежатиме і від стану "Динамо". У киян зараз не все в порядку. Гравців треба добряче струснути.

"Шахтар" лише в останні секунди доданого часу вирвав гостьову перемогу у "Таврії" 2:1. На грі донеччан позначається невдоволення результатами матчів із "Барселоною". Плюс, звичайно, недостатня мотивація ігор внутрішнього чемпіонату. Що і показав матч із "Таврією". Коли кримська команда у другому таймі побігла, "Шахтарю" прийшлося несолодко.

Цікавим виявився поєдинок у Дніпропетровську. "Дніпро" Хуанде Рамоса втратив очки, зігравши внічию із "Севастополем". Останній бореться за збереження прописки серед найсильніших. У господарів було забагато проколів у захисті, насамперед тактичного плану. Звідси і пропущені м'ячі. Без вирішення цих проблем команда не зможе показувати стабільну гру. Взагалі насторожила заява Рамоса, що він готовий очолити збірну України. Хай спочатку досягне успіху з "Дніпром".

Першу весняну перемогу здобув запорізький "Металург" — над одноклубниками із Донецька. Однак однією ногою запоріжці у першій лізі.

Чемпіонат України, 25-й тур

"Оболонь" — "Карпати" 1:1

"Іллічівець" — "Волинь" 2:2

"Ворскла" — "Кривбас" 3:0

"Металіст" — "Арсенал" 2:1

"Таврія" — "Шахтар" 1:2

"Дніпро" — "Севастополь" 2:2

"Металург" Д — "Металург" З 0:1

 

Зараз ви читаєте новину «Запорізький "Металург" уперше переміг навесні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі