середа, 27 березня 2013 12:19

"Каратист" Степаненко відпрацював "бойові навички" на Бордіяні
20

Фото: Фото: footboom.com

Національна команда з футболу перемогла на стадіоні "Чорноморець" Молдову в рамках відбору до ЧС-2014, повідомляє comments.ua.

Основні події в одеському поєдинку Україна - Молдова пройшли у другому таймі. Українська команда довго не могла реалізувати свою перевагу, але після перерви матч пішов за сценарієм підопічних Михайла Фоменка. Україна могла забити перший м'яч на старті другої 45-хвилинки. Комбінація у виконанні Селезньова, Зозулі та Гусєва завершилася взяттям воріт, але судді справедливо зафіксували офсайд.

Рахунок у грі був нарешті відкритий на 60 хвилині, коли "динамівець" Ярмоленко зміг забити після атаки тих же Селезньова й Зозулі. Закріпив перевагу України Хачеріді. Захиснику "Динамо" в кінцівці гри вдався удар головою після кутового Гусєва.

Зберегти свої ворота "сухими" господарі поля не змогли. Молдова відіграла один м'яч зусиллями Суворова за 10 хвилин до свистка. Фінальні хвилини Україна грала на утримання рахунку. Додамо, що в самій кінцівці матчу в складі збірної дебютував молодий півзахисник "Шахтаря" Гречишкін, а Степаненко отримав вилучення за небезпечну гру в стрибку ногою проти Бордіяна.

Відзначимо, що поле стадіону "Чорноморець" було в дуже хорошому стані незважаючи на складні погодні умови: в Одесі весь день з перервами йшов сніг, супроводжував він і футболістів під час гри.

У наступному турі 7 червня Україна зіграє на виїзді з Чорногорією.

Зараз ви читаєте новину «"Каратист" Степаненко відпрацював "бойові навички" на Бордіяні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі