субота, 08 серпня 2009 15:49

Капелло може повернути Оуена у збірну Англії

Капелло може повернути Оуена у збірну Англії

Форвард "Манчестер Юнайтед" Майкл Оуен включений в попередній список гравців збірної Англії, яких наставник команди Фабіо Капелло викликав для підготовки до товариського матчу з Голландією.

При цьому, за інформацією Telegraph, в остаточну заявку Оуен швидше за все не потрапить, оскільки у форварда, який давно не виступав за збірну, багато конкурентів, що викликалися в національну команду регулярніше, зокрема Пітер Крауч, Вейн Руні, Джермейн Дефо та Еміль Хескі.

Майкл Джеймс Оуен (англ. Michael James Owen; народився 14 грудня 1979 року в Честері, Англія) - англійський футболіст, гравець англійського клубу "Манчестер Юнайтед". Грає в амплуа нападаючого. Раніше виступав за "Ліверпуль", "Реал Мадрид" і "Ньюкасл Юнайтед". У 2001 році визнавався найкращим футболістом року в Європі. У збірній Англії з футболу дебютував у віці 18 років і 59 днів. Займає 4 місце в списку бомбардирів збірної Англії з футболу, забивши за неї 40 голів.

За матеріалами "Советский спорт", Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Капелло може повернути Оуена у збірну Англії ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі