субота, 27 лютого 2010 13:45

Каладзе звинуватив "Мілан" у "брудному" ставленні

Каладзе звинуватив "Мілан" у "брудному" ставленні

Грузинський легіонер "Мілана" Каха Каладзе звинуватив клуб у "брудному" ставленні до себе. Захисник висловив невдоволення з приводу відсутності в нього ігрової практики і пригрозив тим, що залишить команду.

"Я ніколи не граю. Це рішення тренера і клубу. У червні я повинен зробити вибір і, якщо до цього часу не заграю, то безумовно залишу команду. Я перестав виходити на поле після Цюріха - однієї з моїх найкращих ігор. Те, що відбувається навколо мене - це дуже брудно", - заявив футболіст.

"Мілан" у свою чергу відкинув звинувачення, назвавши їх несправедливими. Керівництво клубу має намір "розібратися з Кахою за регламентом".

Пізніше футболіст вибачився перед клубом за різку заяву, пославшись на нервовий зрив через складний період:

"Прошу вибачення у клубу, тренера, команди та вболівальників за мої сьогоднішні заяви, в яких прозвучали невдалі вирази. Мій зрив пояснюється тим, що, на жаль, зараз я переживаю складний період і дуже нервую, а сьогодні "спустив пар", наговорив зайвого", - цитує Каладзе офіційний сайт "Мілана".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Каладзе звинуватив "Мілан" у "брудному" ставленні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі