пʼятниця, 05 лютого 2010 15:51

Каладзе надає перевагу "Рубіну" перед "Динамо"

Каладзе надає перевагу "Рубіну" перед "Динамо"

31-річний грузинський захисник "Мілана" Каха Каладзе може прийняти пропозицію казанського "Рубіна". Чемпіон Росії пропонує за футболіста 6-8 мільйонів євро. Італійські ЗМІ передають, що Каладзе не проти змінити прописку, щоб мати ігрову практику. Леонардо не бачить Каху гравцем "основи".

У "Рубіні" захисника розглядають, як заміну травмованому Роману Шаронову. А "Мілан" на виручені кошти планує придбати новачка. Серед потенційних кандидатів – Асторі, Монгонгу і Відіч.

На початку 1998 року Каладзе перебрався до Києва. За трансфер гравця віддали всього 280 тисяч доларів. За 2 з половиною роки в "Динамо" Каладзе зіграв у 63 матчах, перш ніж перебрався до італійського "Мілана", який заплатив за захисника 16 млн євро.

Нагадаємо, раніше авторитетне італійське видання "Corriere dello Sport" повідомляло, що Каладзе відправиться до Києва - завершувати професійну кар"єру гравця в "Динамо".

За матеріалами MilanNews.it, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Каладзе надає перевагу "Рубіну" перед "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі