вівторок, 15 грудня 2009 13:10

Каладзе може скласти Шевченку компанію в "Динамо"

Каладзе може скласти Шевченку компанію в "Динамо"

Грузинський захисник "Мілана" Каха Каладзе не з"явився на полі в недільному матчі Серії А проти "Палермо", не дивлячись на травму іншого центрбека Тьягу Сілви.

Все йде до того, що після восьми років виступів за россонері Каладзе може залишити клуб, і повернутися до Східної Європи.

Як повідомляє transfermarketweb, київське "Динамо" не проти повернути Каладзе, як зробило цього літа з Андрієм Шевченком. Крім того, новий наставник "Зеніту" Лучано Спаллетті був би радий бачити його в пітерському клубі на наступний сезон.

Також є інформація про зацікавленість в Каладзе з боку німецьких та іспанських клубів. Зараз Каха роздумує над тим, в якому клубі він би міг продовжити свою кар"єру.

Нагадаємо, 29 серпня 2009 року Шевченко підписав контракт з київським "Динамо" за схемою 2+1, отримавши сьомий номер.

31 серпня в домашній грі "Динамо" з донецьким "Металургом" Шевченко дебютував і забив перший м"яч. Переповнений стадіон весь матч вітав свого кумира. 16 вересня Андрій зіграв перший після повернення в "Динамо" матч в Лізі чемпіонів проти казанського "Рубіна".

За матеріалами Dynamomania

Зараз ви читаєте новину «Каладзе може скласти Шевченку компанію в "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі