субота, 30 червня 2012 14:58

Італія мене здивувала — Платіні

Італія мене здивувала — Платіні
Мішель Платіні відмовився робити прогноз щодо фіналу чемпіонату. Фото: lenta.ru

Президент УЄФА Мішель Платіні здивований виступом збірної Італії на Євро-2012. Про це він розповів сьогодні журналістам під час прес-конференції у Києві.

"Італія здивувала мене з позитивної точки зору. Вихід команди у фінал — це великий сюрприз. Хто стане чемпіоном? Побачимо завтра. Я бажаю успіху обом командам, але прогноз не робитиму", - сказав Платіні.

Також він не назвав головну зірку турніру.

"Поки рано про це говорити. Попереду нас чекає фінальна гра. Щодо бомбардирів, у яких зараз по три м'ячі, то їм буде дуже важко повторити моє досягнення — 9 м'ячів за турнір. Але статистика каже, що це найбільш атакувальне Євро. Команди дійсно дуже багато забивають", - зазначив президент УЄФА.

Платіні не вважає збірну Іспанії нудною командою.

"Я не погоджуюся з твердженням, що іспанці грають у нудний футбол. Звісно, їхня гра трохи змінилася у порівнянні з минулим Євро", - сказав він.

Француз вважає, що Євро не змінить світ, але зробить все, щоб його покращити.

"Щодо расизму, то в Україні та Польщі не було його проявів. Він існує по всьому світу. Наше завдання — з ним боротися. Звичайно, Євро не змінить світ, але зробить все можливе, щоб зробити його кращим", - наголосив Платіні.

Також він додав, що Євро-2012 в Україні та Польщі пройшло з унікальною атмосферою.

Нагадаємо, 1 липня у фіналі турніру зіграють Італія та Іспанія.

Зараз ви читаєте новину «Італія мене здивувала — Платіні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі