вівторок, 07 квітня 2009 19:57

Італійські клуби допоможуть жертвам землетрусу

Італійські клуби допоможуть жертвам землетрусу

Різні італійські команди виявили бажання допомогти жертвам землетрусу, який відбувся в області Абруццо.

Декілька гравців "Роми" виставили на добродійний аукціон футболки зі своїми автографами. Виручка після їх продажу піде до фонду допомоги постраждалим. За інформацією Corriere Dello Sport, в цьому заході візьмуть участь Франческо Тотті, Даніеле де Россі, Крістіан Пануччі, Мірко Вучініч і Філіп Мексес.

Матчі всіх італійських дивізіонів почнуться з хвилини мовчання

"Катання" збирається віддати жертвам катастрофи всю виручку, яку команда отримає від домашнього матчу з "Сампдорією", який пройде 19 квітня. Те ж саме планує зробити "Наполі", який зіграє з "Аталантой".

"Мілан" направить до фонду частину прибутків від турніру "Milan Golf Tour", а "Інтер" збирається провести декілька добродійних акцій.

Треба додати, що всі найближчі матчі всіх італійських дивізіонів почнуться з хвилини мовчання.

Нагадаємо, що наразі підтверджено загибель 207 осіб. Це найбільша кількість жертв за останні 30 років. Ще приблизно 1 500 осіб отримали поранення, а близько 100 - тяжкі поранення.

У результаті землетрусу в Італії загинула українка - дівчинка 2001 року народження. Її знайшли під завалами ще живою, проте врятувати дитину лікарям не вдалося.

За матеріалами sovsport.ru, gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Італійські клуби допоможуть жертвам землетрусу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі