четвер, 14 квітня 2011 12:32

Іспанець Гарсія Аранда займеться російськими суддями

Іспанець Гарсія Аранда займеться російськими суддями

Радником президента Російського футбольного союзу (РФС) Сергія Фурсенка став іспанець Хосе Марія Гарсія Аранда - відомий у минулому арбітр, який останні сім років займав пост голови суддівського департаменту ФІФА.

Гарсія Аранда буде консультувати Фурсенка і навчати російських арбітрів. Про це повідомляє офіційний сайт РФС.

Гарсія Аранда підписав контракт до 2014 року з можливістю продовження терміну угоди. На який термін контракт може бути продовжений, не уточнюється.

Фурсенко висловив упевненість, що, завдяки іспанцеві, російське суддівство буде відповідати "найвищим світовим стандартам". Президент РФС підкреслив, що зараз в Росії закладається база для чемпіонату світу 2018 року. "Як відомо, ми в ньому повинні перемогти", - підкреслив Фурсенко.

55-річний Аранда завершив суддівську кар'єру в 2001 році. Іспанець обслуговував три матчі чемпіонату світу 1998 року і дві гри на Євро-2000.

Наприкінці 2010 року куратором російських арбітрів пропонували стати італійському судді Роберто Розетті. Однак той відмовився, вирішивши залишитися на посаді суддівського корпусу італійської Серії В.

Нагадаємо, українськими суддями займається італієць П'єрлуїджі Колліна.

Зараз ви читаєте новину «Іспанець Гарсія Аранда займеться російськими суддями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі