субота, 13 січня 2007 13:16

Хьюїтт готовий зіграти на Australian Open

  Ллейтон Хьюїтт
Ллейтон Хьюїтт

Колишня перша ракета світу австралієць Ллейтон Хьюїтт, 25 років, впевнений, що може гідно виступити на Australian Open, не дивлячись на проблеми, які обрушилися на нього останнім часом, повідомляє "Спорт-Експрес". Спочатку від тенісиста пішов його тренер Роджер Рашид, а потім він на турнірі в Аделаїді зазнав травми литкового м"яза в поєдинку з Ігорем Куніциним.

 Після інтенсивних процедур відновлення Хьюїтта йде хорошими темпами. Сам австралієць із цього приводу відмітив:
- Нічого подібного у мене до цього не було. Зазвичай після таких пошкоджень втрачаєш не менше двох тижнів. Але я роблю все можливе, щоб до старту Відкритого чемпіонату Австралії бути готовим на 100 %. Думаю, ця неприємність не перешкодить мені виступити на турнірі.

Допомагати на Australian Open Хьюїтту буде Скотт Дрейпер. Цей тренер - колишній партнер тенісиста по збірній країни в Кубку Девіса і його особистий друг.

- Вважаю, зміна тренера - дуже неприємна подія напередодні старту турніру "Великого шолома". Але, вважаю, я впораюся з цим. Зараз думаю тільки про те, що мені потрібно для вдалого виступу, - сказав австралієць.

Про свої перспективи він відмітив:
- Якщо я успішно пройду суперників на першому тижні, а потім зумію гідно опонувати тенісистам з іменами на другій, у мене буде шанс. Я готовий настільки добре, наскільки це можливо. У листопаді і грудні я заклав непоганий фундамент до цього турніру.

Зараз ви читаєте новину «Хьюїтт готовий зіграти на Australian Open ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі