середа, 09 жовтня 2013 13:55

"Хотів взяти Шевченка у штаб збірної України" - Реднапп

Поки Англія та Україна готуються до вирішальних відбіркових матчів ЧС, англійський тренер Харрі Реднапп, який міг очолити нашу збірну, потрясає повітря своєї автобіографією. Минулого року він ледь не став наставником "синьо-жовтих", але в останній момент відмовився заради лондонського клубу "Куїнз Парк Рейнджерс".

"Те, що мені пропонувала Україна у фінансовому плані, було неймовірно. Більше, ніж я міг отримати у прем'єр- лізі, - написав Реднапп. - Казали, що дадуть квартиру або номер у топ-готелі, оплатять водія, їжу, транспортні витрати, плюс зарплата 5 мільйонів фунтів на рік чистими. Я б міг приїжджати в Україну на матчі і деякі вихідні, щоб подивитися ігри. Решту часу - робота з дому.

У мене була ідея взяти в штаб Андрія Шевченка. Він знає країну і міг би залучити фанів. Звичайно, ця робота передбачала гру проти Англії, але я вирішив, що переживу це. Я люблю Англію, але я б себе відчував комфортно, вибивши їх з турніру. Залишався всього день до того, як я повинен був підписати контракт, але тут до мене звернувся "КПР" .

До речі, коли Михайло Фоменко вже вигравав другий матч з українською збірною, "КПР" під проводом Реднаппа вилетів з АПЛ, зайнявши останнє місце.

Англії залишилося зіграти два домашні матчі - проти Чорногорії та Польщі. І їй не допоможе захисник "Челсі" Ешлі Коул, який отримав травму. Замість нього викликаний Кіран Гіббс з "Арсеналу". Зате відновився Вейн Руні.

"Гра з Україною була складною, але в наступних матчах тиск буде ще сильніше", - сказав Джек Вілшир, якого нещодавно застукали з сигаретою. І тут же згустив хмари Стівен Джеррард: "Для країни буде катастрофою, якщо збірна не поїде на чемпіонат світу, тим більше - в Бразилію".

Зараз ви читаєте новину «"Хотів взяти Шевченка у штаб збірної України" - Реднапп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі