Ексклюзиви
субота, 24 листопада 2012 16:35

"Я був щиро зацікавлений у роботі зі збірною України" - Реднапп

"Я був щиро зацікавлений у роботі зі збірною України" - Реднапп
"Я дійсно думав, що прийму цей виклик" - Реднапп ФОТО: sport-xl.net

Харрі Реднапп, який офіційно став сьогодні головним тренером клубу англійської прем'єр-ліги "Куїнз Парк Рейнджерс", зізнався, що був близький до того, щоб очолити збірну України.

"Я був щиро зацікавлений в роботі зі збірною України. Я дійсно думав, що прийму цей виклик. Мене хотіли там бачити. Це фантастична можливість, і, може бути, в один прекрасний день я оглянусь назад і повернуся до цього варіанту", - зізнався 65-річний Реднапп в інтерв'ю британській пресі.

Нагадаємо, екс-керманич "Тоттенхема" підписав контракт на два з половиною роки з аутсайдером англійської прем'єр-ліги, змінивши відправленого у відставку Марка Хьюза.

Перший віце-президент федерації футболу України Анатолій Попов прокоментував рішення Реднаппа.

"Минулого тижня переговори з агентами Реднаппа пройшли успішно, ми обговорили умови, які цілком влаштовували англійського фахівця, і він хотів і був готовий очолити збірну України, - цитує Анатолія Попова "Чемпионат.com". - Ми домовилися, що у понеділок остаточно утрясемо всі деталі, угоду планувалося підписати на чотири роки.

Звичайно, ми вже у курсі того, що Реднапп очолив "КПР", проте офіційних повідомлень від його представників поки не отримали, тому поки складно коментувати, що вплинуло на його рішення. Не буду лукавити, заявляючи, що це рішення Реднаппа стало для нас несподіваним. Все-таки, хто б що не говорив і не писав про нього у пресі, це дуже кваліфікований фахівець, який обов'язково впорався б зі своєю роботою в нашій збірній. Якщо на нього є попит, значить, ми не помилялися у своєму виборі.

28 листопада відбудеться виконком ФФУ, на якому на порядку денному буде питання про тренера національної збірної. Ситуація нас не змушує саме до цієї дати знайти тренера, тому поспішати ніхто не буде. "Чергової" кандидатури, на випадок відмови Реднаппа, не було. І питання національності для тренера національної збірної стоїть на останньому місці. На першому місці - професійні якості потенційного наставника", - додав Попов.

Зараз ви читаєте новину «"Я був щиро зацікавлений у роботі зі збірною України" - Реднапп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути