четвер, 01 квітня 2010 17:02

Хокейний "Будівельник" вже майже в КХЛ

Хокейний "Будівельник" вже майже в КХЛ

У четвер завершився прийом заявок від хокейних клубів, які бажають вступити до Континентальної хокейної ліги і виступати в чемпіонаті КХЛ в сезоні 2010/2011 років.

Заявки на вступ до Ліги подали клуби "Югра" (Ханти-Мансійськ), "Газовик" (Тюмень), "Лев" (Градец Кралове, Чехія), "Вітру" (Вільнюс, Литва), "Будівельник" (Київ, Україна) і "Крилья Совєтов" (Москва).

Підписаного раніше протоколу про намір вступити в Лігу стокгольмський клуб АІК прийняв рішення підкоритися рішенню Шведської федерації хокею, не рекомендувала клубу залишати національний чемпіонат.

Як повідомляє офіційний сайт КХЛ, найкращими перспективами володіють "Югра" і "Будівельник". Заявки цих клубів містять "прозору і якісну інформацію з інфраструктури і фінансовим гарантіям".

КХЛ приступає до інспектування потенційних новачків на предмет відповідності клубних інфраструктур, фінансової спроможності та інших критеріїв участі в чемпіонаті. Клуби, які в результаті проведених досліджень будуть визнані відповідними регламенту і критеріям вступу в КХЛ, зможуть вступити в Лігу в майбутньому сезоні.

За матеріалами Gazeta.ru

Зараз ви читаєте новину «Хокейний "Будівельник" вже майже в КХЛ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі