вівторок, 30 березня 2010 16:58

"Ніхто мене не призначав генеральним менеджером "Будівельника" - Завальнюк

"Ніхто мене не призначав генеральним менеджером "Будівельника" - Завальнюк

Відомий у минулому захисник, а нині віце-президент Федерації хокею України В"ячеслав Завальнюк може стати генеральним менеджером ХК "Будівельник", який планує вступити до КХЛ з наступного сезону. Про це написала російська газета "Спорт-Экспресс".

"Ця інформація не відповідає дійсності, - каже Завальнюк "Gazeta.ua". - Ніхто мене не призначав на посаду генерального менеджера "Будівельника". Якщо буде пропозиція, то я її розгляну. Я спілкувався з президентом клубу, але конкретних пропозицій не було."

Завальнюк є генеральним менеджером "Сокола". Контракт з клубом розрахований до кінця цього сезону.

"Переговорів про продовження контракту не було".

Цього сезону "Сокіл" дійшов до півфіналу Відкритого чемпіонату Білорусі, де програв мінській "Юності".

"Ми розраховували на кращий результат. Керівництво клубу ставило серйозніші завдання, але було багато факторів, які завадили їх реалізувати. Один з них - це затримка по зарплаті, яка становить три місяці. З хокеїстами досі не розрахувалися. Коли це зроблять? Краще запитайте у власника клубу."

У Федерації хокею України Завальнюк забезпечує роботу, пов"язану із кадровими та організаційно-спортивними питаннями національної збірної. Він також є куратором Волинської, Івано-Франківської та Сумської обласних Федерацій хокею.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Ніхто мене не призначав генеральним менеджером "Будівельника" - Завальнюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі