середа, 14 березня 2012 09:53

Хет-трик Джеррарда приніс "Ліверпулю" перемогу в мерсисайдському дербі
5

Фото: Reuters

Капітан "Ліверпуля" Стівен Джеррард став героєм мерсисайдського дербі в рамках чемпіонату Англії. Півзахисник оформив хет-трик і приніс "Ліверпулю" перемогу над "Евертоном" на рідному "Енфілді".

Команда Девіда Мойєса, який зараз відзначає десяту річницю перебування біля керма "Евертона", не програвала в Прем'єр-лізі з 11 січня, і в разі перемоги на "Енфілді" відкинула б суперника на сьоме місце. Однак у ці плани втрутився Джеррард, який відкрив рахунок своїм голам у 2012 році й приніс "Ліверпулю" першу перемогу в турнірі з січня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ліверпуль" виграв перший трофей за шість років

Півзахисник збірної Англії відкрив рахунок на 34-й хвилині, ефектно добивши м'яч у сітку над Тімом Ховардом після удару Мартіна Келлі. Після шести хвилин другого тайму Джеррард подвоїв перевагу своєї команди, а третій м'яч капітан забив уже в компенсований час, скориставшись пасом у центр від Луїса Суареса.

Команда Кенні Далгліша, як і раніше, на десять очок відстає від "Арсеналу", що посідає четверте місце (останнє в зоні Ліги чемпіонів УЄФА), повідомляє офіційний сайт УЄФА.

Чемпіонат Англії

26-й тур

перенесений матч

Ліверпуль - Евертон - 3:0 (1:0, 2:0)

Голи: 1:0 - Джеррард (34), 2:0 - Джеррард (51), 3:0 - Джеррард (90).

Ліверпуль: Рейна, Каррагер, Шкртел, Келлі, Хосе Енріке, Спірінг, Хендерсон (Кюйт, 73), Джеррард, Даунінг, Керролл, Суарес.

Евертон: Ховард, Хібберт, Джагелка, Дістен, Бейнс, Стракквалурсі (Осман, 62), Коулмен (Дренте, 62), Феллайні, Родуелл, Пієнар, Анічебе (Елавіч, 61).

Попередження: Пієнар (56), Бейнс (78), Дренте (84), Хібберт (90), Хосе Енріке (90).

Зараз ви читаєте новину «Хет-трик Джеррарда приніс "Ліверпулю" перемогу в мерсисайдському дербі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі