пʼятниця, 15 травня 2009 10:39

Хемілтон побажав Баттону перемоги

Хемілтон побажав Баттону перемоги
Діючий чемпіон світу Люіс Хемілтон побажав своєму співвітчизнику Дженсону Баттону успіхів у Гран-прі Монако та в боротьбі за чемпіонство. Також пілот "Макларена" повідомив, що не втрачає надії на участь у боротьбі за титули.

"Думаю, у Дженсона є чудовий шанс стати чемпіоном. Я бажаю йому успіху. Якби я міг побажати комусь перемоги, це був би він. У Монако болід "Брауна" буде дуже конкурентоспроможним, отже обійти їх тут - важке завдання. Здається, Дженсон ніколи не вигравав цю гонку, але, якщо йому вдасться перемогти, вона стане по-справжньому особливою серед усіх інших.

У Дженсона є чудовий шанс стати чемпіоном.

"Я хочу виграти чемпіонат, але ми дуже далеко від лідерів за очками. Ніколи ще у мене не було такого відставання від лідерів. У принципі, попереду ще багато гонок, і якщо той, хто зараз займає першу позицію, не фінішує у наступних десяти. Нічого не втрачено, поки не закінчений сезон. Звичайно, якщо до середини чемпіонату ми підійдемо з такою ж невеликою кількістю очок, доведеться здаватися. Ми будемо прагнути перемог, але навряд чи є шанс захистити мій титул".

"Монако - одна з тих трас, де у нас непогані шанси виграти. Це не означає, що так і буде, але команда приїде в Монте-Карло з надією на хорошу роботу новинок і з бажанням змінити стан речей", - цитує Хемілтона Reuters.

sports.ru

Зараз ви читаєте новину «Хемілтон побажав Баттону перемоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі