четвер, 01 квітня 2010 12:47

Хей пообіцяв відірвати голову Руїсу

Хей пообіцяв відірвати голову Руїсу

Чемпіон світу з боксу у важкій вазі за версією WBA (Всесвітня боксерська асоціація) британець Девід Хей пообіцяв відірвати голову американцеві Джону Руїсу, з яким Хей зустрінеться на рингу 3 квітня 2010 в Манчестері. Про це повідомляє Sky Sports.

Коментуючи інформацію про те, що Руїс приїде до Англії один, без сім"ї, Хей сказав, що він теж не взяв би сім"ю, якщо б знав, що його позбавлять голови. За словами Хея, Руїс підсвідомо відчуває, що буде нокаутований у бою з британцем.

Руїс провів на професійному рингу 54 бою і зазнав у них вісім поразок, але тільки один раз американець був нокаутований. Бій Руїса з новозеландцем Девідом Туа в 1996 році тривав лише 19 секунд, після закінчення яких Руїс був відправлений у важкий нокаут.

Для Хея бій з Руїсом буде тільки четвертим з того часу, як він перейшов у важку вагу. У попередньому поєдинку, що відбувся 7 листопада 2009, Хей переміг росіянина Миколу Валуєва і відібрав у нього титул чемпіона світу.

Хей відомий своїми скандальними заявами. У грудні 2008 року в журналі Men"s Health був надрукований фотоколаж, на якому Хей тримав відрізану голову Володимира Кличка. А в квітні 2009 року британський боксер прийшов на прес-конференцію у футболці, на якій він був зображений з відрізаними головами обох братів.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Хей пообіцяв відірвати голову Руїсу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі