вівторок, 06 квітня 2010 11:46

Хей планує провести ще чотири поєдинки

Хей планує провести ще чотири поєдинки

29-річний чемпіон WBA в суперважкій вазі Девід Хей заявив, що хоче провести на професійному рингу ще чотири поєдинки і піти зі спорту, коли йому виповниться 31 рік.

В інтерв"ю BBC Sports І перш за все, британець хоче провести об"єднавчі поєдинки проти братів Кличків.

"Я хочу завершити кар"єру, коли мені виповниться 31, - сказав Хей. - Моя мета - провести чотири бої, і я повинен поспішати, тому чим швидше ми організуємо ці бої проти Віталія та Володимира Кличків, тим краще".

За словами Хея, він хотів би зустрітися з Кличком на футбольному стадіоні "Уемблі" в Лондоні, і передбачається, що цей бій може принести кожному учаснику близько 10 мільйонів фунтів.

"Я хочу таких вагомих боїв, боїв, які хочуть бачити глядачі, - продовжив Хей. - Ми збираємося обміркувати свої майбутні дії. Обом братам Кличкам незабаром належить провести поєдинки, і коли вони виконають свої зобов"язання, ми сядемо за стіл переговорів і домовимося. Коли б ми не зустрілися на рингу, це буде чудовий поєдинок".

Тим часом британське видання The Guiardian відзначає, що Хей, в першу чергу, хоче зустрітися з володарем титулів WBO і IBF Володимиром Кличком у вересні чи жовтні цього року. Відповідно до вимог IBF Володимир Кличко повинен провести свій наступний поєдинок проти обов"язкового претендента Олександра Повєткіна, однак інше видання The Sun висловило припущення про те, що команда британця, до якої входять і промоутери Повєткіна з Sauerland Event, може запропонувати російському боксерові відступні за право провести поєдинок проти Володимира Кличка.

Нагадаємо, що минулого року Хей виплатив обов"язковому претенденту на титул WBA Джона Руїза 600 тисяч фунтів за те, щоб той поступився йому правом зустрітися з тодішнім володарем титулу Миколою Валуєвим, і, можливо, подібний сценарій повториться й цього разу.

Менеджер і тренер Хея Адам Бут повідомив The Guardian про те, що найближчим часом він має намір зустрітися з співпромоутерами чемпіона з Golden Boy Promotions і Sauerland Event і обговорити подальші дії, зокрема й можливий реванш з Миколою Валуєвим, на який російський боксер має право за умовами контракту на їх торішній бій, однак команда британця явно хоче позбутися від цього зобов"язання, щоб приступити до переговорів з Кличком.

Можливо, і в даному випадку Хей запропонує Валуєву відступні.

Однак переговори з будь-яким з братів Кличків навряд чи будуть простими, тому що команда Хея має намір наполягати на рівному розподілі призового фонду в об"єднувальному поєдинку.

"Зараз Девід і брати Клички будуть вести переговори на рівних, тому що всі вони володіють чемпіонськими титулами, - відзначив Калле Зауерланд в інтерв"ю The Sun. - Подивимося, чи приймуть це Клички, так як вони, схоже, вважають, що завжди заслуговують більшої частки . Перше, що їм слід зрозуміти, - це те, що бій буде на умовах рівного розподілу призового фонду. Також я не можу зрозуміти, чому цей бій обов"язково має відбутися в Німеччині, адже Девід може заповнити великий футбольний стадіон в Англії".

За матеріалами bbc.co.uk, turnir.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Хей планує провести ще чотири поєдинки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі