субота, 19 листопада 2016 16:28

"Хачеріді був готовий зіграти за збірну України" - Ребров

"Хачеріді був готовий зіграти за збірну України" - Ребров

Головний тренер київського "Динамо" Сергій Ребров розповів про штраф Домагоя Віди та ситуацію з не викликом Євгена Хачеріді у збірну України.

Про потенційного новачка "Динамо" Седріка Гогуа.

"Він поки не потенційний новачок, а просто знаходиться у нас на перегляді. На жаль, ми зараз не можемо його задіяти в офіційних матчах жодного з турнірів, в яких беремо участь, оскільки Гогуа вже по ходу сезону розірвав контракт зі своїм попереднім клубом, "Партизаном". Цей футболіст працюватиме з нами до кінця року. А вже потім будемо вирішувати, що робити далі.

Поки про його перспективи щось говорити ще рано. Гогуа зіграв за нас всього один матч, вийшовши на поле в другому таймі, коли ми вже вели з великим рахунком, і вже всі говорять, що це супер-футболіст. Молодим виконавцям завжди потрібен час. Сподіваюся, своєю роботою Седрік доведе доцільність підписання з ним контракту".

Про Хачеріді

"У нього все нормально. Він протягом тижня провів планове лікування. Але я не думаю, що саме в травмі була причина його невиклику в збірну: Женя був готовий відправитися в розташування національної команди, і це його пошкодження навряд чи завадило б йому зіграти за збірну. А якщо його не визвали, то він провів планове лікування коліна, і я радий, що йому випала така можливість. Але якби Хачеріді вирушив до збірної, то, повірте, він би віддав за національну команду всі свої сили".

Про Віду

"Звичайно, у мене була з Відою розмова на цю тему. І, звичайно, він оштрафований. Я не збираюся розголошувати суму цього штрафу, але, повірте, вона значна. Віда завдав серйозного удару не тільки своєму іміджу, а й іміджу нашого клубу. Я вже сказав йому, що хоч кожна людина і може помилятися у житті, але подібні речі просто неприйнятні. Як для нього, так і для команди київського "Динамо".

Сьогодні "Динамо" зіграє проти "Сталі" у матчі 15-го туру чемпіонату України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гравець молодіжки "Динамо" врятував життя ровесникові з "Олександрії"

Зараз ви читаєте новину «"Хачеріді був готовий зіграти за збірну України" - Ребров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі