вівторок, 31 травня 2011 11:10

Гвардіолі пропонують 36 мільйонів євро на рік за роботу зі збірною Катару

Гвардіолі пропонують 36 мільйонів євро на рік за роботу зі збірною Катару

Головний тренер "Барселони" Хосеп Гвардіола у 2013 році може почати роботу в Катарі, стверджує Marca.

За даними видання, місцева федерація футболу у майбутньому готова запропонувати фахівцеві очолити збірну країни. Представники Катару обіцяють платити Гвардіолі 36 мільйонів євро на рік.

Передбачається, що тренер почне роботу в Азії з сезону-2013/2014.

Нагадаємо, спонсором "Барселони" є приватний некомерційний катарський фонд освіти, науки та суспільного розвитку Qatar Foundation.

"Укладення контракту з Qatar Foundation дозволить поліпшити економічну ситуацію в клубі. Я два роки провів у Катарі. Несправедливість існує скрізь, не тільки в цій країні.

Це набагато відкритіша держава, ніж дехто вважає. Це дуже безпечна країна. Що стосується нерівноправності чоловіків і жінок в Катарі, то такі закони їх релігії", - цитує Гвардіолу Marca.

28 травня у фіналі Ліги чемпіонів "Барселона" обіграла англійський "Манчестер Юнайтед" з рахунком 3:1. Тим самим Гвардіола став наймолодшим тренером, який виграв Лігу чемпіонів 2 рази.

Зараз ви читаєте новину «Гвардіолі пропонують 36 мільйонів євро на рік за роботу зі збірною Катару». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі