понеділок, 30 травня 2011 10:42

Чемпіонський автобус "Барселони" зустрічали близько мільйона фанів
11

Фото: Reuters

Футболісти "Барселони" після перемоги у фіналі Ліги Чемпіонів над "Манчестер Юнайтед" повернулися в рідне місто в неділю вдень.

Перемогу своєї команди вітало близько мільйона вболівальників.

Тренер Хосеп Гвардіола і капітан команди Карлес Пуйоль першими вийшли з літака з кубком переможця Ліги Чемпіонів. Радісні вболівальники "Барси" зустрічали свою команду на вулицях Барселони від аеропорту до стадіону "Камп Ноу", на якому кожен футболіст зміг сказати все, що він думає з приводу перемоги.

"Дякую вам всім за те, що робить нас такими щасливими. Спасибі всім, хто святкує з нами, і спасибі всім, хто був на Уемблі вчора. Ваша підтримка була великою, сподіваюся, ми продовжимо цей успіх в наступному сезоні", - сказав Хосеп Гвардіола.

Кращий футболіст світу і автор другого м'яча "Барселони" у фіналі аргентинець Ліонель Мессі був не багатослівний.

"Мені нічого сказати. Сподіваюся, вам сподобалося нашу творчість. Жива "Барса", жива Каталонія!", - Прокричав Мессі.

Нагадаємо, що в суботу, 28 травня, у фінальному матчі Ліги Чемпіонів - 2010/2011 каталонська "Барселона" впевнено розправилася з англійським "Манчестер Юнайтед" - 3:1.

Зараз ви читаєте новину «Чемпіонський автобус "Барселони" зустрічали близько мільйона фанів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі