субота, 18 лютого 2012 17:44

Гвардіола сумнівається відносно доцільності нового контракту з "Барселоною"

Гвардіола сумнівається відносно доцільності нового контракту з "Барселоною"

Головний тренер "Барселони" Хосеп Гвардіола напередодні матчу 24-го туру іспанської Ла ліги з "Валенсією" торкнувся теми свого контракту, який закінчується прийдешнім влітку.

"Як на мене, то продовжувати контракт потрібно на п'ять-шість років. Але якщо у мене не буде сил, я не зможу працювати в такому вимогливому клубі, як "Барселона".

Я розумію, що ніде не буде так добре, як тут. Але я ще нічого не вирішив. Я міг прийняти рішення в лютому, але зараз віддаю перевагу почекати", - підкреслив Гвардіола в розмові з іспанськими журналістами.

Раніше з'явилася інформація, що у Гвардіоли конфлікт з гравцем каталонців Жераром Піке. За першим матчем 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів з "Байєром" футболіст спостерігав з трибун. Пізніше наставник каталонців пояснив рішення залишити Піке поза заявкою бажанням дати йому можливість відпочити. Однак, за даними ЗМІ, цей захід носив виховний характер. Напередодні вильоту "Барселони" в Леверкузен Піке потрапив у аварію, що викликало невдоволення Гвардіоли.

На думку тренера, футболіст останнім часом перестав думати про команду, а його голова зайнята особистим життям.

За матеріалами Чемпионат.com, СЭ в Украине

Зараз ви читаєте новину «Гвардіола сумнівається відносно доцільності нового контракту з "Барселоною"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі