вівторок, 01 червня 2010 11:24

Гравець "Барселони" відмовився грати за збірну Мексики

Гравець "Барселони" відмовився грати за збірну Мексики

Півзахисник іспанської "Барселони" Хонатан дос Сантос пішов зі збірної Мексики після того, як головний тренер цієї команди Хав'єр Агірре не включив дос Сантоса в склад на чемпіонат світу 2010 року.

Батько півзахисника Зізіньо сказав, що дос Сантос планує в майбутньому виступати за іншу національну команду. Про це повідомляє агентство DPA з посиланням на мексиканські ЗМІ.

За словами Зізіньо, дос Сантос більше ніколи не зіграє за збірну Мексики і постарається знайти іншу команду, якій він буде потрібним.

20-річний дос Сантос провів за збірну Мексики п'ять товариських матчів, але жодного разу не виходив на поле в офіційних зустрічах за національну команду. При цьому брат Хонатана, Джованні дос Сантос, включений до складу збірної Мексики і зіграє на ЧС-2010.

Склад збірної Мексики на ЧС-2010:

Воротарі: Гільєрмо Очоа ("Америка"), Луїс Ернесто Мічел ("Гвадалахара"), Оскар Перес ("Ягуарес")

Захисники: Рафаель Маркес ("Барселона", Іспанія), Рікардо Осоріо ("Штутгарт", Німеччина), Франсіско Хав'єр Родрігес, Карлос Сальсідо (обидва - ПСВ, Голландія), Ектор Морено (АЗ, Голландія), Пол Агілар ("Пачука" ), Ефраін Хуарес ("Пумас"), Джоні Магаллон ("Гвадалахара"), Хорхе Торрес ("Тигрес")

Півзахисники: Андрес Гвардадо ("Депортиво", Іспанія), Херардо Торрадо ("Крус Асуль"), Ісраель Кастро ("Пумас"), Джованні дос Сантос ("Галатасарай", Туреччина)

Нападаючі: Гільєрмо Франко ("Вест Хем", Англія), Карлос Вела ("Арсенал", Англія), Пабло Баррера ("Пумас"), Адольфо Баутіста, Хав'єр Ернандес (обидва - "Гвадалахара"), Куатемок Бланко ("Веракрус" ), Альберто Медіна ("Гвадалахара")

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Гравець "Барселони" відмовився грати за збірну Мексики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі