пʼятниця, 01 березня 2019 12:13

Гравець "Динамо" розповів, як відреагував на жереб у Лізі Європи

Гравець "Динамо" розповів, як відреагував на жереб у Лізі Європи
Буяльський розповів про очікування від матчів з "Челсі". Фото: ФК "Динамо"

Півзахисник "Динамо" Віталій Буяльський прокоментував боротьбу за чемпіонство в УПЛ і жереб в 1/8 фіналу Ліги Європи, де киянам попався лондонський "Челсі".

"Намагаюся не звертати на таблицю уваги і не дивитися, хоча знаю, що "Шахтар" обіграв "Олександрію". У нас свої завдання, зараз головне від гри до гри набирати по три очки.

Приймаємо такий чемпіонат, який він є. Хочеться тільки, щоб було не 12 команд, як зараз, а 14 або 16 колективів. Сподіваюся, скоро склад учасників чемпіонату розшириться і буде цікавіше.

Думаю, фізично ми готові. В Іспанії ми працювали в ідеальних умовах, а зараз вдома ще трохи треба перебудовуватися. Звикати до наших полях, до нашої погоді. У плані гри намагаємося поліпшувати свої дії в кожному матчі.

Фран Соль вже забив два голи? Мені здається, в "Динамо" ще не було такого гравця, якого б погано прийняли. У нас єдиний колектив. Якщо ми будемо окремо, українці з українцями, а легіонери окремо, нічого доброго з цього не вийде. Запорука успіху тільки в нашій єдності. Так ми і намагаємося робити.

"Челсі" є "Челсі", що тут говорити

Упевнений, Фран Соль допоможе нашій команді, а клуб допоможе йому. І він в "Динамо" буде теж прогресувати. Думаю, в перших матчах все вже помітили його вдалу гру.

Як відреагував на жереб в Лізі Європи? "Челсі" є "Челсі", що тут говорити. Експерти кажуть, що у них спад в грі. Але по іменах це дуже сильний колектив. Нам буде цікаво перевірити як свій особистий рівень, так і рівень "Динамо" в матчах з таким суперником. Може, хотілося на цій стадії і іншого суперника, але з "Челсі", думаю, теж можна грати", - сказав Буяльський "Команді №1".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Нуль шансів" - екс-тренер "Динамо" не вірить в команду в матчах з "Челсі"

Перший матч з "Челсі" "Динамо" зіграє 7 березня, повторний - через тиждень у Києві.

Зараз ви читаєте новину «Гравець "Динамо" розповів, як відреагував на жереб у Лізі Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі