пʼятниця, 18 грудня 2009 11:48

Гравцями "Таврії" цікавляться французькі і російські клуби

Гравцями "Таврії" цікавляться французькі і російські клуби

Судячи з усього, до нового сезону сімферопольська "Таврія" почне готуватися в значно оновленому складі. За інформацією "СЭ в Украине", кримський клуб вже залишили ті виконавці, які не потрапляли в основний склад В"ячеслав Свідерський, Олег Карамушка, Ігор Буряк, Андрюс Йокшас, а футболісти, які виступали на правах оренди в інших колективах, Олександр Бандура і Володимир Бурдулі.

За словами почесного президента "Таврії" Сергія Куніцина, не виключено, що взимку будуть віддані в оренду Андрій Зборовський і Матвій Бобаль. На останньому матчі року "Таврія" - "Динамо" були присутні зарубіжні агенти, зокрема, з Франції, які придивлялися до Дениса Голайдо, Іллі Галюзи, Лакі Ідахора і Павла Хайдучека. Від одного з клубів російської прем"єр-ліги є пропозиція по Олександру Ковпаку.

Що стосується придбань, то під час зборів на перегляді побуває четверо потенційних новачків. Прізвища їх не називаються, хоча відомо, що всі вони мають досвід виступів в чемпіонатах України і Росії.

Куніцин підкреслив, що посилення буде виборним і торкнеться оборони і середньої лінії. Крім того, після піврічної оренди в "Закарпатті" повертається в кримську команду Олександр Артеменко.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «Гравцями "Таврії" цікавляться французькі і російські клуби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі