вівторок, 23 лютого 2010 12:55

Газзаєв і Сьомін прокоментували поразку "Динамо" від "Локомотива"

Газзаєв і Сьомін прокоментували поразку "Динамо" від "Локомотива"

Після контрольного матчу між "Динамо" і "Локомотивом" (0:2) головні тренери команд дали оцінку грі своїх підопічних у звітному поєдинку.

Валерій ГАЗЗАЄВ, головний тренер "Динамо":

- На мій погляд, сьогодні була дуже хороша гра. У нас ще запланований контрольний спаринг проти "Зеніта", тому сьогодні ми грали змішаним складом. В цілому я дуже задоволений змістом показаного футболу. Ми створили багато гольових моментів, яких, на жаль, реалізувати не вдалося.

Але, проте, можу сказати, що на даному етапі найголовніше - це функціональний стан команди і, як я вже сказав, зміст. Звичайно, ми також прагнули перемогти "Локомотив", але сьогодні цього зробити не вдалося.

Юрій СЬОМІН, головний тренер "Локомотива":

- У сьогоднішньому матчі ми надали можливість зіграти всім гравцям, які у нас є в розпорядженні. На початку матчу ми допустили безліч помилок, внаслідок чого "Динамо" мало декілька хороших моментів для взяття воріт.

Втім, потім нам вдалося реалізувати контратаку, після чого стало трохи легше. Окремими епізодами показаної гри я залишився задоволений. Що стосується руху, то, на мій погляд, в другому таймі наша молодь рухалася навіть трохи краще.

ФК "Динамо" (Київ)

Зараз ви читаєте новину «Газзаєв і Сьомін прокоментували поразку "Динамо" від "Локомотива"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі