вівторок, 14 серпня 2012 10:10

Газзаєв відмовився від "наполегливої" пропозиції очолити "Динамо"

Газзаєв відмовився від "наполегливої" пропозиції очолити "Динамо"
Газзаєв залишився вірним "Аланії". Фото: fcdynamo.kiev.ua

Президент владикавказької "Аланії" Валерій Газзаєв відмовився від пропозиції очолити московське "Динамо". Про це повідомляє "15-й регіон" з посиланням на главу уряду Північної Осетії Сергія Такоєва.

Такоєв підтвердив, що на адресу Газзаєва "була конкретна і наполеглива пропозиція від цього футбольного клубу". Однак, за словами глави Північної Осетії, "при всій його повазі до свого колишнього клубу і дружні стосунки з його керівництвом, Валерій Георгійович вважав неможливим у даній ситуації переходити куди-небудь з "Аланії".

За словами Такоєва, владикавказький клуб в цьому сезоні "починає новий етап у своїй історії". Як видно, слова Такоєва стосувалися укладеного в липні 2012 року контракту з "РусГідро", за яким найбільша в Росії гідроенергетична компанія заволоділа контрольним пакетом акцій футбольного клубу.

Про прийдешнє призначення Газзаєва на посаду головного тренера "Динамо" вранці 13 серпня повідомив сайт Sports.ru з посиланням на власні джерела.

Московський клуб залишився без головного тренера після того, як програв три стартові матчі поспіль у новому сезоні прем'єр-ліги, не забивши жодного м'яча. найбільшої поразки динамівці зазнали від "Спартака" - 0:4. Після цієї гри тренер біло-блакитних Сергій Сілкін подав у відставку. Його місце тимчасово зайняв Дмитро Хохлов, однак і під його керівництвом динамівці зазнали поразки з сухим рахунком - від казанського "Рубіна" (0:2). Старт в сезоні 2012/2013 став найгіршим для "Динамо" за всю історію чемпіонатів Росії.

Зараз ви читаєте новину «Газзаєв відмовився від "наполегливої" пропозиції очолити "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі