пʼятниця, 29 вересня 2023 12:14

Ф'юрі заявив, що готовий до бою з Усиком і назвав умову проведення поєдинку

Ф'юрі заявив, що готовий до бою з Усиком і назвав умову проведення поєдинку
Тайсон Ф'юрі може знову битися з Олександром Усиком. Фото: Ринг

Чемпіон WBC у суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі не відмовляється від бою проти володаря титулів WBA, WBO, IBO та IBF Олександра Усика.

Він готовий вийти в ринг проти українця, якщо йому запропонують за бій великий гонорар, повідомляє talkSPORT.

"Чому б я мав хотіти битися з Усиком за копійки? У нього ніяка особистість, він потворна су**а із щілиною в зубах, і він вдвічі менший за мене. Виходить, що це все заради його вигоди, а я нічого не отримаю, чи не так?", – сказав Ф'юрі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Букмекери назвали фаворита поєдинку Усик – Ф'юрі

Британець додав, що попередня домовленість про бій була скасована через фінансові примхи Усика.

"Я запропонував йому 30 відсотків від великої суми, а вони сказали, що ні, вони хочуть більше. За які заслуги ви хочете більше? Я суперзірка, а ти ніхто. І якщо бій все-таки відбудеться, без проблем я нокаутую його", – підсумував Ф'юрі.

Поєдинок чемпіона WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика (21-0, 14 КО) та чемпіона WBC Тайсона Ф'юрі (33-0-1, 24 КО) за звання абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі, найімовірніше, буде офіційно оголошено перед Різдвом.

Переговори між боксерами та промоутерською компанією Skill Challenge Promotions знаходяться у просунутій стадії та близькі до підписання контракт, заявив менеджер Ф'юрі Спенсер Браун.

За його словами, команди Усика та Ф'юрі позитивно налаштовані щодо того, що довгоочікуваний бій відбудеться.

Зараз ви читаєте новину «Ф'юрі заявив, що готовий до бою з Усиком і назвав умову проведення поєдинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі