субота, 29 січня 2022 12:05

Ф'юрі офіційно отримав наступного суперника

Ф'юрі офіційно отримав наступного суперника
Тайсон Ф'юрі може стати абсолютним чемпіоном світу у суперважкій вазі. Фото: REUTERS

Чемпіон світу за версіями WBC і лінійний чемпіон світу в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі свій найближчий поєдинок проведе проти Ділліана Вайта.

Офіційну інформацію у себе на сайті опублікувала промоутерська компанія Top Rank, пише УНІАН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ф'юрі не хоче бою з Усиком

Місце і дата бою будуть оголошені додатково.

Торги на проведення поєдинку між Ф'юрі і Вайтом зі ставкою $41 млн. 25 тис. виграла промоутерська компанія Queensberry Френка Воррена. Вона перебила пропозицію Matchroom Едді Гірна в понад $ 32 млн.

У серпні цього року Тайсон Ф'юрі і Ентоні Джошуа планували провести бій за звання абсолютного чемпіона світу, проте суд зобов'язав Ф'юрі провести третій бій проти Деонтея Вайлдера, у якому Ф'юрі переміг нокаутом.

Таким чином, Джошуа вийшов у ринг проти обов'язкового претендента Олександра Усика і програв одноголосним рішенням суддів. Українець забрав собі пояси за версіями IBF, WBO, WBA і IBO. Крім того, Усик віддалив можливу зустріч Ф'юрі і Джошуа в рингу.

Тепер Усик і Джошуа повинні провести реванш. Британець вже активував відповідну опцію. Вже відомо, що реванш може відбутися орієнтовно в березні-квітні 2022 року.

Вайт повернув собі Тимчасовий титул WBC у своєму останньому бою, коли нокаутував Олександра Повєткіна в четвертому раунді їх матчу-реваншу 27 березня в спортивному комплексі Europa Point в Ґібралтарі.

Зараз ви читаєте новину «Ф'юрі офіційно отримав наступного суперника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі