четвер, 05 листопада 2009 15:54

Футбольні фахівці вірять у перемогу "Шахтаря" в матчі з "Тулузою"

Футбольні фахівці вірять у перемогу "Шахтаря" в матчі з "Тулузою"

Відомі футбольні фахівці на сторінках авторитетного видання "Команда" поділилися своїми прогнозами на сьогоднішній матч 4-го туру групового турніру Ліги Європи між французькою "Тулузою" і донецьким "Шахтарем".

Вадим Тищенко, тренер "Дніпра":

"1:3. "Шахтар" однозначно сильніший за "Тулузу" і повинен перемогти. Кістками лягати за три очки в цьому матчі гірники не будуть, але все таки спробують зняти питання щодо переможця групи вже сьогодні. Ліга Європи - серйозний турнір, і потрібно боротися у ньому за престиж клубу, імідж футболістів. Звичайно, французи на своєму полі виглядатимуть значно краще, ніж в Донецьку. Погане перебування газону на "Стадіум Тулуз" також їм на руку, адже цей чинник не дозволить технічним бразильцям донеччан використовувати їх перевагу в індивідуальній майстерності".

Юрій Роменський, екс-воротар "Динамо":

"0:2. "Шахтареві" перемога в цьому матчі потрібна, щоб достроково забезпечити перше місце в групі. Варто пам"ятати і про необхідність здобувати очки в таблицю коефіцієнтів, тому розслаблятися донеччанам не можна. "Тулуза" нестабільно виступає в своєму чемпіонаті, і важко спрогнозувати, як вона виглядатиме в майбутній грі. Напевно "Тефесе" спробують реабілітуватися за провал в першому матчі в Донецьку. Гірники зараз в дуже хорошому стані і повинні продовжити свою переможну серію в Лізі Європи".

Віктор Богатир, майстер спорту:

"0:2. У цьому поєдинку гірникам доведеться важче, ніж в трьох попередніх. Проте їх клас дозволить здобути три очки, не викладаючись повністю. Футболісти "Шахтаря" зараз отримують задоволення від гри і просто відбувати номер на полі не будуть. Єдине, що може істотно вплинути на якість їх гри, - погане поле на домашньому стадіоні "Тулузи". Французи у будь-якому випадку зіграють значно сильніше, ніж в Донецьку, адже у керівництва і футболістів "Тефесе" присутні амбіції, а рідні вболівальники вимагатимуть від них результату".

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «Футбольні фахівці вірять у перемогу "Шахтаря" в матчі з "Тулузою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі